A: Bana Josipa Jelačića 25, 40 000 Čakovec
T: 040/ 395-655
E: dv.djecja.masta@gmail.com

HACCP u našim vrtićima

HACCP u prijevodu znači analiza opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka, a pomaže u provedbi preventivne samokontrole higijenskih uvjeta u rukovanju s hranom
Budući da su i dječji vrtići kao institucionalne kuhinje subjekti u poslovanju s hranom, u obvezi smo implementirati i provoditi HACCP sustav u svim našim vrtićima.

Više

Kako brinemo o zdravlju Vašeg djeteta

U našim vrtićima zdravlje djeteta jedno je od primarnih područja o kojem brinemo. Budući da je u dječjim vrtićima velika koncentracija djece, moramo obratiti posebnu pažnju na zaštitu njihova zdravlja U našim vrtićima zdravlje djeteta jedno je od primarnih područja o kojem brinemo. Budući da je u dječjim vrtićima velika koncentracija djece, moramo obratiti posebnu pažnju na zaštitu njihova zdravlja. O tome prvenstveno brine naš zdravstveni voditelj, ali uz suradnju svih ostalih djelatnika, jer jedino tako možemo adekvatno brinuti o svim aspektima zdravlja vašeg djeteta.

Više

Proljev i povraćanje kod djece

Proljev i povraćanje mogu imati najrazličitije uzroke – od virusnih čimbenika, određenih namirnica ili sastojaka koji se koriste u pripremi hrane. Važno je znati da svaki roditelj kod kuće može učiniti određene korake kako bi pomogao djetetu koje ima proljev ili povraća. Pri tome treba voditi računa radi li se o dojenčadi ili nešto starijoj djeci.

Više